BARTIN ÜNİVERSİTESİ

image/svg+xml
image/svg+xml

Eğitim Fakültesi’nden “Anadolu Lezzet Dolu” Temalı Etkinlik

Yayın Tarihi : 11/12/2017

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği 2. Sınıf Türkiye Turizm Coğrafyası dersi kapsamında “Anadolu Lezzet Dolu” isimli bir etkinlik düzenlendi. Etkinlik kapsamında Anadolu’nun farklı yörelerini ait, unutulmaya yüz tutmuş lezzetler öğrenciler tarafından hazırlanarak ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Yaşam merkezinde düzenlenen etkinliğin açılışı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Rektör Uzun, “Böylesine anlamlı bir etkinliğin 3. kez düzenleniyor olması gerçekten takdire şayandır. Türkiye Turizm Coğrafyası dersinin böylesine güzel bir uygulamaya dönüşmesinde emeği geçen Yrd. Doç. Dr. Harun Er ve öğrencilerini tebrik ediyorum” dedi

Etkinliğin sonunda Sosyal Bilgiler Öğretmenliği Öğrencisi Buse YEREBASMAZ tarafından Mersin’in Mut İlçesinden 1300 yıllık zeytin ağacından toplanarak özel olarak getirilen zeytin ve zeytinyağı katılımcılara ikram edildi. 

SON Haberler

  • BARÜ’nün öğrenci projesine Avrupa Birliği’nden destek

  • BARÜ’den TEKNOFEST “Savaşan İHA Yarışması”nda büyük başarı

  • BARÜ’lüler roketleri “Gökçe”yi gökyüzüyle buluşturdu

  • Özel gereksinimli bireyler ve aileleri BARÜ’de bir araya geldi

  • BARÜ’nün projesiyle çevreye duyarlı kâğıt üretimi desteklenecek

  • BARÜ bölgenin yerel ürünlerini geliştirmeyi hedefliyor

  • BARÜ’de Elektrik-Elektronik Mühendisliği yüksek lisans programı açıldı

  • BARÜ orman yangınlarına yönelik bilgilendirme videosu hazırladı

  • Rektör Akkaya’dan 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

  • BARÜ inşaat sektörüne yönelik önemli bir projeye imza atıyor